03-02-12

Theater Antitankgracht 2012

634624791229744164.png

Tijdens het Hemelvaartweekend kan u in Brasschaat, Brecht, Ranst en Schilde genieten van vier theatervoorstellingen op vier verschillende locaties!

Net als bij de Beeldenroute Antitankgracht 2010 is ook bij deze opvolger de Antitankgracht de rode draad. Vier Vlaamse theatergezelschappen brengen voorstellingen voor een breed publiek op een geheime locatie in de gemeente. Als je een ticket koopt voor een voorstelling, word je verwacht op de centrale verzamelplaats van de gemeente waar je het ticket hebt gekocht, en rijden we met z'n allen met de autobus naar de voorstelling van je keuze!

Alle info op www.tat12.be

Telefonisch:
Brasschaat 03 650 03 00
Brecht 03 660 28 32
Schilde 03 380 16 28
Ranst 03 225 34 19

Kaarten alleen in voorverkoop
5 euro (3 euro voor -26)
Voordeeltarief bij aankoop tickets meerdere voorstellingen

Donderdag 17 mei
Compagnie KAiET - Vieze Verol Tjes
16 +
Witte peper is het eerste deel van een drieluik muzikale vertellingen rond vieze verhaaltjes. Geert Hautekiet vertelt, zingt én musiceert in zijn dooie eentje vanop een 'vuile kiosk' en uitsluitend vanuit zijn onderbuik. Het sappige relaas van zijn ontmoeting met Grote Gust.
Een waardige opvolger voor Gotf!, Tour de Force en In die dagen.

Vrijdag 18 mei
Kokliko Theatre en de Zeepcompagnie - This appearing life
16 +
Woordloos theater. Een verstilde ode aan het samenzijn. Maar wat als de ander er op een dag niet meer zal zijn? Twee mannen leven samen in complete symbiose, ze hebben zelfs geen woorden nodig om elkaar te begrijpen. Het leven is simpel en goed geordend. Alles lijkt perfect. Tot het moment dat één van hen verdwijnt.
Van en met: Bart Walter en Filip Vandemeulebroecke

Zaterdag 19 mei
Kinderenvandevilla en Diep in het bos - Hek
6+
Het stuk draait rond 2 kinderen die op een hek in een wei zitten en die zich vragen stellen die kinderen bezig houden: Ben je alles wat je zegt zelf? Druppelt het echt in Brussel als het regent in Parijs? Schieten alle indianen met bananen? Is met twee beter dan alleen? Is met drie beter dan met twee? Of is met drie weer iemand alleen? Hoe word je iemand zijn vriend, en is dat voor altijd?
Van en met: Janne Desmet, Wanda Eyckerman, Eline Kuppens en Roel Swanenberg

Zondag 20 mei
Theater Stap - Airshow
6+
Het Turnhoutse Theater Stap brengt een gevarieerd avondprogramma in open lucht. Het kloppend hart van deze 'revue' is de projectie van de film 'Sterven en Leven van Jan Devroey'. Het is een mooi gevoelig portret van een man die de grond onder zijn voeten ziet verdwijnen terwijl hij met zijn hoofd in de wolken vertoeft. Een Elvisfan met een passie voor het vliegwezen. Voor de vertoning van de film wordt het publiek vergast op een sketch en stand-up comedy. Naadloos sluit een gelegenheidscombo aan met eigenzinnige bewerkingen van Elvis-liedjes. De film sluit een gevulde avond af in schoonheid en ontroering. Zonder Kerosine maar met het nodige vuurwerk brengen wij uw bekken aan het dansen en toveren een lach op uw gezicht die u de hele avond mag ophouden. Na afloop kan je nog wat nakaarten en de laatste doet het licht uit.


 

02:43 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.