10-02-12

Infovergadering voor bewoners en handelaars over de heraanleg van de Brugstraat.

logo gemeente brecht-aangepast.pngZeer recent werd de aannemer voor de weg- en rioleringswerkzaamheden in de Brugstraat aangesteld. Voorafgaand aan de start van de werken wordt een infovergadering georganiseerd. De bewoners en de handelaars van de Brugstraat zijn welkom op woensdag 21 maart omstreeks 20.00u in 't Goorhof.

http://brecht.cdenv.be/

09:01 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Onder druk van de handelaren tegen het verdwijnen van te veel parkeerplaatsen .Hebben onze politiekers de rekening door geschoven naar de bewooners door een Blauwe zone te krieeren .Laten wij onze politiekers afstraffen door een protest stem bij de volgende verkiezing uit te brengen. STEM VLAAMSBLOK .

Gepost door: van den bosch erwin | 11-02-12

Reageren op dit commentaar

De bewoners van de omliggende straten zouden ook beter komen luisteren. Immers, als de blauwe zone van kracht wordt na de heraanleg, zullen alle bewoners van de Brugstraat hun auto in deze straten moeten parkeren. Dit noemen ze het parkeerprobleem verschuiven, maar dat hebben ze in Brecht nog niet door. In elke grote stad krijgen de bewoners een bewonerskaart, maar in Brecht wil Mr. de burgemeester dit niet. Volgens hem is het niet de taak van een gemeentebestuur om voor parkeerplaatsen te zorgen voor de auto's van de mensen die er wonen. Maar voor de klanten van de winkeliers dan wel ???? Hier is duidelijk discriminatie in het spel !

Gepost door: Michielsens Eddy | 13-02-12

Reageren op dit commentaar

inspraak nadat alles reeds op plan staat wat is de inspraak dan nog? Echte inspraak is vanaf het eerste idee in gedachte en dan inspraak verlenen dat is inspraak van de burger. En al de bomen worden die terug heraangeplant want deze zijn reeds gekapt. Een bomenrijke BRUGSTRAAT zou dat niet mooi zijn.

Men is geslaagd met dit bestuur in het vele verkavelen,bouwprojekten en appartementsblokken,kmo zone in landbouwgebied en ga zo maar verder en steeds meer verdwijnen van groen. Ten koste van de leefbaarheid van ons allen. Als men dat geslaagd vindt?

Gepost door: Melis Luc | 14-02-12

Reageren op dit commentaar

Luc blijft maar steeds de vinger op de wonde leggen.
Heb altijd al op Luc gestemd bij Gemeenteraads verkiezingen.
Heeft de Politiek verlaten(GROEN !)
Luc,waarom niet terug bij(H)Eerlijk Brecht??

Gepost door: Els | 28-02-12

Els,
Sorry maar heerlijk Brecht keurt al die zaken die ik aanklaag mee goed op de gemeenteraad.

Gepost door: Melis Luc | 02-03-12

Reageren op dit commentaar

Geachte,

Heerlijk brecht keurt al deze zaken die ik aanklaag mee goed op de gemeenteraad.
Luc

Gepost door: Melis Luc | 02-03-12

Reageren op dit commentaar

Heerlijk brecht keurt al deze zaken mee goed op de gemeenteraad?

Gepost door: Melis Luc | 02-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.