23-03-12

Opening toeristisch seizoen

Affiche_Opening_toeristisch_seizoen.jpgOp zondag 29 april 2012 geeft Toerisme Brecht in Sint-Job-in-‘t-Goor de feestelijke aftrap van een nieuw toeristisch seizoen. Je kan de hele dag deelnemen aan leuke toeristische activiteiten: een wandeling, wijndegustatie, toeristische markt en huifkartocht.

Kom op 29 april 2012 van 10.00 tot 15.00 uur de sfeer proeven op de toeristische markt met proeverijen op en rond de parking aan de Luien Hoek (Bethaniënlei 2) in Sint-Job-in-‘t-Goor. Voor de kinderen is er animatie. Tussen de markt en de Vraaghoeve pendelt een huifkar. In de Vraaghoeve kan je deelnemen aan de degustatie van Kempense wijnen en vind je er educatieve informatie van Natuurpunt. Bovendien start aan de Luien Hoek een wandeling van + 5 km door Brechtse Heide.

 

Oproep toeristische markt
Toerisme Brecht is nog op zoek naar mensen, verenigingen, winkels, amateurkunstenaars, ... die willen deelnemen aan de gezellige toeristische markt, met als aanbod: streekproducten, natuurproducten, fairtrade, (bio)groenten/fruit/bloemen (uit eigen streek), toeristische en streekinformatie, natuuraanbod,... Je kan je deelname bevestigen bij onderstaande contactpersoon voor 13 april 2012.

23:52 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.