26-03-12

Olympische Spelen 2012: Dirk en Sarah!

naamloos.png

In de zomer van 2012 is het dan eindelijk zover: de Olympische Spelen gaan door in Londen!
In plaats van buiten te genieten van een stralend zomerzonnetje, zitten de sportvrienden onder ons weer gekluisterd voor hun televisiescherm voor het volgen van bloedstollende sportwedstrijden. Maar wellicht zal het voor een aantal onder ons niet bij een televisiescherm blijven, maar gaan we misschien wel live supporteren in Londen!

 

Het gemeentebestuur wil onze Brechtse atleten, Dirk Van Tichelt en Sarah Van Hasselt, graag aanmoedigen op maandag 30 juli 2012 en legt daarom gratis busvervoer in van Brecht naar Londen. De bus is gratis voor inwoners van de gemeente Brecht die beschikken over een geldig toegangsticket voor de wedstrijden van Dirk of Sarah.
Ben je één van de gelukkigen die een toegangsticket wist te bemachtigen, reserveer dan online via deze link jouw plaats op de bus naar Londen. Reserven kan tot de plaatsen uitverkocht zijn. Na 24 april 2012 wordt de bus ook opengesteld voor supporters die buiten onze gemeentegrenzen woonachtig zijn. Niet-inwoners betalen 30 euro voor de reis heen en terug.

 

Kon je geen tickets bemachtigen? Geen probleem, want ook voor de thuisblijvers voorzien we in Brecht op maandag 30 juli een supergroot scherm in het gemeentepark (Parkhappening) waar je je Brechtse sporthelden LIVE overdag kan aanmoedigen!

Wat: Busvervoer Olympische Spelen: Brecht - Londen (en terug)
Waar: Opstapplaats Sporthal De Ring (Brecht)
Wanneer: Maandag 30 juli, vertrek om 3.30 uur 's ochtends te Brecht, terugkeer in Londen is voorzien rond 22.00 uur
Aantal plaatsen: 2 bussen van telkens 48 passagiers
Prijs: gratis voor inwoners van Brecht
Inschrijven: online via deze link

Opgelet: Inschrijven kan ENKEL met een geldig toegangsticket.

Indien er nog plaatsen beschikbaar zijn na 24 april kunnen ook niet-inwoners zich inschrijven en betalen 30 euro (enkel met een geldig toegangsticket voor de wedstrijden van Sarah of Dirk).

23:53 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.