17-06-12

Gemeenteraadsverkiezingen Brecht - Grijs en wijs

GROEPSFOTO +60.JPG

Zoals U ondertussen vernomen hebt, zal CD&V-CDB zijn lijst voorstellen op zaterdag 23 juni aanstaande om 10.00 uur
in zaal L'artisjok (Dorpsstraat 50, Sint-Lenaarts).

Servais Verherstraeten, Staatssecretaris voor staatshervorming en Regie der Gebouwen, komt zijn steun betuigen aan de lijst van CD&V-CDB, en zal aanwezig zijn op de lijstvoorstelling. De staatssectretaris zal van de gelegenheid gebruik maken om een toelichting te geven over de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde die op korte termijn zal gerealiseerd worden.

CD&V-CDB is de overtuiging toegedaan dat, wil een kandidatenlijst evenwichtig kunnen genoemd worden, er op diverse vlakken een evenwichtige spreiding moet aanwezig zijn : uiteraard tussen mannen en vrouwen, maar ook tussen de verschillende deelgemeenten en zeker ook wat de diverse leeftijdsgroepen aangaat.

Gelet op de sterke vergrijzing van onze bevolking, dienen senioren dan ook prominente plaatsen op onze verkiezingslijst in te nemen. En telkenmale betreft het senioren die hun sporen reeds meer dan verdiend hebben: dus inderdaad niet alleen grijs, maar ook wijs !

Of anders gezegd : zij staan borg voor een beleid met aandacht voor senioren en hun problemen.

Op de bijgevoegde foto vindt U, geschaard rond lijsttrekker en burgemeester Luc Aerts (van links naar rechts): Maria Vochten (lijstduwer), Cecilia Dierckx (4de plaats), Vic Meeusen (27ste plaats) en Jos Matheeussen (16de plaats - lijsttrekker 2de kolom).

Samen met de ploeg van CD&V-CDB willen zij in de loop van de volgende bestuursperiode prioriteit geven aan aangepaste seniorenvoorzieningen, waarbij de aandacht in het bijzonder uitgaat naar betaalbare en veilige huisvesting voor senioren.

http://brecht.cdenv.be/nieuws/gemeenteraadsverkiezingen-b...

21:40 Gepost door De redactie in politiek nieuws | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.