Zondag 24 juni 2012 start met een feestelijke gezinsviering ‘Kerk onder stroom’ om ç uur. Burgemeester Luc Aerts (CD&V) zorgt voor de officiële start van het evenement om 11.00 uur. Daarna zullen de Calvarieberg, de Kruisweg en het standbeeld ‘Ruiter’ door hem officieel ingehuldigd worden.

Verenigingenbeurs

Verder zal er op zondag van 11.00 tot 17.00 uur een verenigingenbeurs plaatsvinden. Zo’n 30 Sint-Lenaartse verenigingen zullen zich voorstellen met een promotiestand, eet- en drankstanden en tal van andere activiteiten. Er zal bovendien gezorgd worden voor kinderanimatie. Zo zullen alle kinderen bij verschillende handelaars en in verschillende verenigingenkraampjes spelletjes kunnen spelen en een volle spelkaart verdienen waarvoor ze een cadeautje uit de grabbelton krijgen.

Open dag

Bovendien houden de gemeentelijke groendienst en Werminval een opendeurdag waarmee ze laten zien hoe het groen in de gemeente verzorgd wordt en je kan er een testrit maken met de gloednieuwe elektrische wagen. Gedurende de hele dag zullen er in Sint-Lenaarts ook wandel- en fietszoektochten plaatsvinden waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BL...