11-07-12

Kunst in 2960 – Lochtenbergplein

imagesCA5YV9N5.jpgBeste kunstliefhebbers,

De Kunstroute was een concept dat ons heeft getoond hoeveel talent er woonachtig is in onze gemeente. Sedert 2002 heeft de Cultuurraad onder voorzitterschap van Mia Missine, om de 2 jaar de Kunstroute georganiseerd. Vele kunstenaars hebben hun ateliers open gesteld en er was randanimatie voorzien. Een zesde uitgave is er niet gekomen.

 

Met Eddy, Gie, Jan en Walter die meermaals hebben deelgenomen aan de Kunstroute kwamen we overeen om onze kunstenaars en elkeen die wil deelnemen, een vrij podium te geven, zij het in open lucht. Het Lochtenbergplein biedt ruimte genoeg. Op 5 augustus is elke kunstenaar uitgenodigd en brengt eigen materiaal mee. Er is plaats voor partytenten.

Aanpalend is er een ruime parking en in de belendende straten is er voldoende parkeergelegenheid. Wie geen eigen versnaperingen wil meebrengen vindt zeker iets in de taverne “Eikenhof”, op de hoek met Eikenlei.

Het geheel is gratis. We vragen alleen aan de deelnemers dat ze zich melden via de telefoon 0486 398520 of e-mail tony.dyck@telenet.be

Vanaf 10.00 uur stellen we ons op rond het beeld van Monique Donckers: “Rage, rage, against the dying of the light” en verwachten het publiek van 11.00 tot 17.00 uur.

Ontwerp: Diane Wynen - Affiche: Printservice Cuypers, Brasschaat

Tony Dyck, voorzitter Curieus Brecht, lid van de Cultuurraad.

21:26 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.