18-07-12

donderdag 19 juli 2012: officiële geboorte van UNIZO Sint Job.

unizo sint job.jpg

Beste Ondernemer,
 
Goed nieuws!
 
Wij kondigen u de geboorte aan van UNIZO Sint Job.  Vanaf 19 juli 2012 wordt VAMI vzw, de voormalige handelaarsvereniging,  volledig omgevormd naar UNIZO SINT JOB. 

UNIZO SINT JOB wil samen met alle handelaars en ondernemers van Sint-Job-in't-Goor werken aan een dynamisch deelgemeente waar bedrijven thuis zijn.  Aan de hand van evenementen voor leden leren we elkaar beter kennen en door promotionele acties gaan we onze klanten een uitstekende service bieden.  Als vereniging van ondernemers staan we in voortdurend contact met de overheid en weten we ons gesteund door de ruime expertise van UNIZO nationaal. 

Een nieuw bestuur wordt samengesteld en er zullen ook werkgroepen samengesteld worden, onder meer om de werken in de Brugstraat van nabij op te volgen en promotionele acties te ondernemen voor alle ondernemingen in Sint Job en in de Brugstraat in het bijzonder.  Maar ook voor andere gelegenheden zullen wij in de bres springen voor onze leden.

Daarom nodigen wij iedereen uit om aan te sluiten bij UNIZO Sint-Job-in't-Goor en diegenen die zich willen inzetten in een werkgroep of zich kandidaat willen stellen voor een bestuursmandaat.  U kan zich vooraf melden op onderstaand e mail adres of u aanmelden op de drink ter gelegenheid van de oprichting  van UNIZO Sint-Job-in't-Goor op 19/07/2012, in dienstencentrum Lindeboom te Sint-Job-in't-Goor om 20.00 u. 

 

Wij hopen u te mogen verwelkomen

20:53 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

spijtig dat we dit moeten lezen op Brechts nieuws en dat de handelaars niet persoonlijk uitgenodigd worden

Gepost door: van gaver ingrid | 18-07-12

Reageren op dit commentaar

ALLE bekende bedrijven en handelaars in Sint Job in't Goor werden per e mail uitgenodigd, diegene waarvan het e mail adres onbekend bleef werd een uitnodiging in de bus gestoken. Mocht bij vergetelheid of onbekend u toch geen uitnodiging gekregen hebben, dan bent u bij deze van harte uitgenodigd en eveneens van harte welkom om mee te werken aan UNIZO SINT JOB.

Gepost door: Marc Roels | 18-07-12

Toch spijtig dat zowel ik als mijn echtgenoot,beiden zaakvoerders in St. job geen uitnodiging kregen net zoals handelaars in de Brugstraat

Gepost door: Van gaver Ingrid | 20-07-12

Reageren op dit commentaar

Komaan zeg, we weten allemaal dat het hier gaat over het drukstbezochte restaurant uit St.Job. Ik kan moeilijk geloven dat hier sprake is van 'onbekend', het zal meer 'opzettelijke vergetelheid' zijn, zo lijkt mij of vriendjespolitiek ? Een goed begin Unizo St.Job !!!!!

Gepost door: B.M. | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.