30-07-12

Moeder geeft gratis ontbijtbuffet op festival

moeder-geeft-gratis-ontbijtbuffet-op-festival-id3244186-640x410.jpgHet festival Meadownight werd zaterdag een groot succes. Zondagochtend kregen alle festivalgangers nog een gratis ontbijt van de moeder des huizes Anita. Al vanaf 9u 's ochtends schoven ze aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet met verse fruitspiesjes, sandwiches, cornflakes, Meadownightthee en chocolademelk.

"We zorgen al sinds het begin voor een ontbijt 's morgens. Dat doen we met veel toewijding omdat we het ferm vinden van onze jongens dat ze zo'n evenement op poten kunnen zetten", vertelt Anita. "Ik vind het een goede zaak dat ze zo goed samenwerken en organiseren". Anita probeert zo creatief mogelijk om te gaan met alle producten, die allemaal kraakvers zijn. Ze heeft ook veel te danken aan handelaars uit de omgeving die wilden sponsoren.

De jongeren zelf genoten heel erg van het gratis onbijt, dat ze vanuit zeteltjes onder een stralende zon konden nuttigen. "Het is een fantastisch initiatief, zo merk je dat ze hier echt om de festivalgangers geven", vertelt Matthew De Swert (20) die helemaal uit Leuven komt. "Bovendien is het ontbijt heel gezond met al dat vers fruit. We mogen er zoveel van eten als we willen. Volgend jaar kom ik zeker en vast terug!".

http://www.gva.be/regio-antwerpen-noord/brecht/moeder-gee...

18:04 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.