31-07-12

Brugstraat - Sint-Job-i​n-'t-Goor - wegenis- en riolerings​werken - fase2

verkeershinder_jpg_h200_29.jpgVandaag wordt het startsein voor de volgende fase gegeven. De aannemer begint met plaatsen van bemaling in de parkeervakken aan de oneven kant van de Brugstraat vanaf het Max Wildiersplein tot school ‘De Brug’. Dit wil zeggen dat deze parkeerplaatsen vanaf vandaag dan niet meer toegankelijk zijn.

 

Tegelijkertijd worden ook de werken aan het Max Wildiersplein hervat. Er zal een bouwput gemaakt worden waarin de prefab pompput wordt geplaatst. Om de verbinding tussen de riolering van de Brugstraat en de pompput op het Max Wildiersplein te kunnen maken, wordt de Kerklei ter hoogte van het Max Wildiersplein vanaf maandag 6 t.e.m. vrijdag 10 augustus afgesloten voor alle verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid (zie omleidingsplan in bijlage).

 

De derde week van augustus zal vervolgens gestart worden met de opbraakwerken in de Brugstraat, vanaf het Max Wildiersplein tot school ‘De Brug’. Voor het doorgaand verkeer is opnieuw een omleiding voorzien.

 

Het verloop van dit project kan u ook volgen via de website www.aquafin.be. Op deze site klikt u rechts op ‘werken per gemeente’, vervolgens selecteert u links onderaan ‘Brecht’, waar u onder ‘Collector Brugstraat’ de detailfiches kunt selecteren. Op www.brecht.be kan u eveneens de wegenwerken volgen.

 

Hebt u toch nog vragen over de uitvoering van de werken, aarzel dan niet ons te contacteren.

Bij noodgevallen kunt u buiten de werkuren en in het weekend terecht op gratis nummer: 0800 16 603.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Min Huet

Projectleider

18:23 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.