05-08-12

kraan op het voetpad, omgeving Dagbladhandel Bijl

ook uw mening telt.jpgIk vraag mij af hoe het mogelijk kan zijn, anno 2012, dat die toestand met die kraan op het voetpad, omgeving Dagbladhandel Bijl, in de Brugstraat door de gemeente en politie getolereerd kan worden ? Alle verkeer moet een vak opschuiven, dit wordt aangeduid door een ultrascheve en in alle mogelijke bochten, los uit de hand gespoten gele lijn ! s'avonds niet zichtbaar, voor 'vreemde' chauffeurs onopmerkbaar. Brecht mag zich gelukkig prijzen dat hier nog niets ernstigs gebeurd is !

Abelshausen peter

06:15 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dit is nu juist het beleid van onze burgemeester in Brecht. De 'bijna' ongelukken met auto's zijn niet te tellen (meerdere keren per dag gezien !) om dan nog te zwijgen over de kwestbare situatie voor fietser en voetgangers ! Dit had kunnen worden uitgesteld tot de 1e fase van de heraanleg van de Brugstraat, waardoor deze toch al was afgesloten tot aan school De Brug ! Maar het gemeentebestuur heeft hier duidelijk weer niet over nagedacht om hier een goedkeuring voor te geven ! Dan nog gezwegen over de arrogantie van de werknemers die deze werken uitvoeren ! (wij wonen daar).

Gepost door: E.M. | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

En dan de omleiding Bergsebaan die vol met bloembakken staat , ajuinen zijn die van het brechtse bestuur . Het is nog niet lastig genoeg tijdens de spits .Proficiat burgemeester

Gepost door: van den bosch erwin | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.