Goed een jaar bezig zijn er reeds een 80-tal leden aangesloten. Hierbij zelfs leden van buiten de gemeente, zoals Wuustwezel, Loenhout, Zoersel, Malle en zelfs Ekeren.
Het voorbije jaar had Neos dan ook een mooi programma. Zo kon men genieten van De Spaanse rijschool, Doornroosje, Melodieën voor Miljoenen, een bezoek aan Gent, Tongeren en Antwerpen. Regelmatig werden er sprekers uitgenodigd, er waren bedrijfsbezoeken en een etentje af en toe gingen ze ook niet uit de weg.

100ste lid

Dit jaar nog hopen ze hun 100ste lid te verwelkomen, en daarvoor zetten ze een grootse wervingscampagne op poten.
Ook voor het volgende werkjaar heeft men een boeiend verhaal: Grüsse aus Wien, het Mas, Griffelrock, Zaventem achter de schermen, Poperinge, en zo meer. Ook sprekers zullen weer van de partij zijn en op tijd en stond een etentje zal niet ontbreken.
Neos Groot Brecht wil vooral deze senioren bereiken die de kunst kennen of willen leren kennen van het genieten, voor mensen die juist dat ietsje meer willen in het leven zoals cultuur, reizen, excursies, voordrachten, sport en spel, een etentje of gewoon gezellig samenzijn onder gelijkgestemden.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BL...