27-09-12

Ben jij de slimste mens van Brecht

brecht logo.png Je kent wellicht het Woestijnvisprogramma ‘De slimste mens ter wereld’. Volgend voorjaar (begin 2013) kan je op VIER de nieuwe quiz ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’ bekijken. In dit tv-format gaat men op zoek naar de quizploeg (en op die manier de gemeente) die één jaar lang de eretitel van ‘slimste gemeente van Vlaanderen’ mag dragen.

We zijn in Brecht op zoek naar een man en een vrouw die samen voor onze gemeente willen strijden. Op 1 december 2012 worden alle ploegen verwacht voor de grote preselectie. De 80 beste ploegen gaan door naar de opnames van het tv-programma begin 2013. Dan wordt de ploeg uitgebreid tot 3 personen: de burgemeester van Brecht zal de ploeg aanvullen en aanvoeren.

Wil jij onze gemeente Brecht graag vertegenwoordigen in ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’? Stel je dan voor 15 oktober 2012 kandidaat door je in te via onderstaand formulier. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen houden we eventueel preselecties in Brecht. Voorwaarde om deel te nemen, is dat je nog tot zeker maart 2013 gedomicilieerd bent in Brecht.

Info: Dienst vrije tijd, Gemeentepark 1, 03 660 28 30

http://www.brecht.be/Formulieren/BenjijdeslimstemensvanBr...

20:38 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.