02-10-12

Burgemeester Aerts "Al vier hondenweides in Brecht"

ook uw mening telt.jpgHondenweiden te Brecht ? Wel de Burgervader heeft het goed geformuleerd , van de tegenpartij enkele mensen achter Burgemeester Luc Aerts gezet , kan niet , volgens mijn mening ... & inderdaad er zijn nog andere katten te geselen , goed gezegt Luc .... by the way , over woefenweiden , St-Job , Brecht , St-Lenaarts zijn mooie gemeenten , één poepje meer of minder , ach toch , is dat zo erg ... Wel ze gaan er mee wandelen om hun poepje te doen ,wel ik niet , heb er zeven ,kuis dat elke dag op in de tuin , veel werk hoor , amai daar wordt men moe van ,maar bij de meesten mag er geen poepje liggen in de tuin .... mensen mensen toch .... MVG.

Paul Bresseleers

http://www.deredactie.be/permalink/1.1444339

 

 

 

19:23 Gepost door De redactie in politiek nieuws | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Er is iets wat ik niet goed begrijp. De Burgemeester begint zijn betoog door te stellen dat een HLG "zeker geen prioriteit" is in Brecht omdat er nog honderden andere, veel belangrijker, zaken te realiseren zijn.
Even later wordt gesteld dat "wanneer dit het enige probleem is in Brecht, onze Gemeente een goede Gemeente moet zijn om in te wonen". Waarop luid applaus.
Ziet u mijn probleem ? Wanneer ik deze logica en de Burgemeester zijn openingsstatement volg, is Brecht een zeer slechte Gemeente om in te wonen. Krijg ik daar ook applaus voor ?
Komkom, kwestie van HLG is het eerder een kwestie van niet willen, dan van niet kunnen. En de argumentatie "dat het niet in het beleidsplan staat", is werkelijk flinterdun. Dunner dan een goed gesneden carpaccio en dat zou onze Italië-minnende Burgemeester moeten begrijpen.

Gepost door: Patrick Van Assche | 08-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.