17-10-12

Miss De Luxe: finale op 17 november 2012

cooltext781153351.pngReeds eerder mocht ik als finaliste van Miss De Luxe op uw website verschijnen met het nieuws dat wij in het Goorhof een barbecue organiseerden ten voordele van Make-A-Wish.
Nu heb ik weer een nieuwtje voor u.
Over exact een maand, op 17 november 2012, is de De Luxe finale. Normaal gezien kosten de tickets voor deze finale 30 euro.
Voor deze prijs krijgt u een welkomstdrank, een avond vol show en optredens gevolgd door een after-party.

Omdat ik zelf in Sint-Job woon, zou ik graag mijn buurtbewoners wat tegemoet kopen en verkoop ik tickets voor Brechtenaars (incl. Sint-Job en Sint-Lenaarts) aan -30%.
Men betaalt dan nog slechts €21 (+ eventuele verzendkosten) voor een avond vol luxe.
Tickets bestellen kan men dan rechtstreeks bij mij via ticketsmdl@live.be

Het zou mij een enorm plezier doen mocht u dit nieuwtje via uw website verder verspreiden.

Hieronder nog een extra woordje uitleg over de Miss De Luxe verkiezing:
Op schoonheid, luxe en uitstraling staat geen leeftijd. Daarom kan men aan de verkiezing deelnemen van 18 t.e.m. 55 jaar, tot en met maatje 42, is de lengte van de kandidates van geen belang en is het hebben van kinderen geen reden tot weigering. Miss De Luxe 2012 houdt eigenlijk in dat elke intelligente en welbespraakte vrouw zonder podiumvrees zich kan aanmelden voor deelname om zo haar zelfvertrouwen een boost te geven. Iedere finaliste neemt deel aan fotoshoots, modeshows en onze promotour tijdens de zomermaanden. Ook mag elke finaliste rekenen op professionele mediatraining om de pers te woord te kunnen staan. Van de dames wordt immers uitdrukkelijk verwacht dat zij zich engageren om zich in te zetten voor de promotie van een goed doel. Net als vorig jaar werd gekozen voor Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen.


Met vriendelijke groeten
Zoë Vidts

cooltext781153351.png

18:41 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik kom alvast supporteren

Gepost door: Sandra | 29-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.