14-11-12

hierbij een stand van zaken van de werken in FASE 3 van de Brugstraat:

verkeershinder_jpg_h200_29.jpgDe hoofdriolering is aangelegd. De huisaansluitingen zijn gemaakt.

In het deel tussen school ‘De Brug’ en de Braakstraat worden momenteel de voetpaden beklinkend.

In het deel tussen de Braakstraat en de Peter Benoitlaan worden deze week de borduurs en de straatkolken geplaatst, waarna zal overgegaan worden tot het maken van de fundering voor rijweg en voetpaden.

Als het weer het toelaat zal op woensdag 21 november de goot worden gemaakt met een glijbekisting.

De asfaltverharding (een kleine zone tussen fase 2 en school ‘De Brug’) is eind november gepland, de betonverharding begin december.

Nadat de betonverharding is gemaakt zal de weg 3 weken niet berijdbaar zijn, zodat de beton kan uitharden. Na deze 3 weken zal plaatselijk verkeer wel mogelijk zijn, doorgaand verkeer nog niet. De omleiding FASE 3 zal tot en met de kerstvakantie (zondag 6 december) in voege zijn.

Gelieve er rekening mee te houden dat de planning van de werken informatief is en steeds afhankelijk van onvoorziene omstandigheden (o.a. weerverlet).

Vriendelijke groeten, 

projectleider GIP

19:18 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Doorgaand verkeer zal nog niet kunnen ???? Momenteel rijden er de HELE dag auto's door, of ze nu aan het werken zijn of niet, daar trekken de automobilisten zich niets van aan, maar wat wil je als er NOOIT controle is. Bij mijn weten is het nog altijd PLAATSELIJK VERKEER en dan mag NIET iedereen er door of zie ik dat verkeerd (aan de auto's die er door rijden wel blijkbaar) ???
En 's avonds rijden ze over de losliggende deksels van de rioolputten wat telkens een hels lawaai is, waardoor wij telkens een gat in de lucht springen. Ik wil het nog zien dat er 3 weken niet mag worden over gereden. Dan zullen ze de weg toch heel degelijk moeten afsluiten of de betonlaag zal er niet uit zien na die 3 weken !

Gepost door: B.S. | 22-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.