22-11-12

stand van zaken van de werken in FASE 3 van de Brugstraat:

verkeershinder_jpg_h200_29.jpgDe derde fase van de werken in de Brugstraat is bijna achter de rug.

Woensdag 28 november wordt de onderlaag in asfalt aangelegd in de zone tussen school ‘De Brug’ en het kruispunt met de P. Benoitlaan. Begin december volgt vervolgens de aanleg van de betonverharding in deze zone.

Te verwachten hinder
Van zodra de aannemer start met de aanleg van de betonverharding kunt u uw woning niet meer met de auto bereiken. Het is dus belangrijk dat u uw wagen of andere voertuigen tijdig buiten de werkzone plaatst. Gedurende deze periode kunt uw wagen parkeren voor en na de huidige fase in de Brugstraat of in de zijstraten..
Nadat de betonverharding is aangebracht, is het gedeelte tussen school ‘De Brug’ en het
kruispunt met de P. Benoitlaan nog steeds niet toegankelijk voor het verkeer. Het beton moet na de aanleg namelijk gedurende 3 weken uitharden om voldoende sterk te worden.

Na deze 3 weken zal plaatselijk verkeer wel opnieuw mogelijk zijn, doorgaand verkeer nog niet. De
omleiding in fase 3 blijft van kracht tot en met de laatste dag van de kerstvakantie (zondag 6
januari).

Gelieve er wel rekening mee te houden dat de planning van de werken steeds
afhankelijk is van onder meer het weer.

 

18:53 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ondanks het feit dat momenteel nog steeds enkel PLAATSELIJK VERKEER toegelaten is in de fase 3 van de werken, rijden daar gewoon heel de dag auto's door, of de mensen nu aan het werken zijn of niet, daar trekken ze zich niets van aan. Maar ja, als er geen enkele controle is, moet je daar niet verwonderd over zijn. Neen, de mensen die daar wonen hebben hun auto al sinds de start van deze fase elders geparkeerd en zij zullen dit doen tot na de verharding van de betonlaag. Het zijn de automobilisten die er niet nodig zijn die er constant doorrijden. De losliggende riooldeksels maken een hels lawaai, telkens daar iemand overrrijdt.
Ik weet één ding : ze zullen de straat DEGELIJK MOETEN AFSLUITEN als de betonlaag de kans moet krijgen om te verharden of de straat zal er daarna niet uitzien.

Gepost door: B.S. | 22-11-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.