05-12-12

Twee jaar cel voor hervallen drugsdealer

twee-jaar-cel-voor-hervallen-drugsdealer-id3737624-620x400.jpgDe correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Dave D.R. (31) uit Brecht veroordeeld tot twee jaar cel en 6.000 euro boete met uitstel voor het dealen van drugs. Zijn partner Miloda A. kreeg twaalf maanden cel, waarvan de helft effectief.
De politie van Schoten onderschepte op 1 juni de BMW van de beklaagde en zijn vriendin Miloda A. na een vechtpartij. In de wagen lagen twaalf gsm's, een geladen wapen en 1.400 euro cash. Aangezien de man al eerder veroordeeld was voor het dealen van drugs, vermoedde de politie dat hij opnieuw was begonnen.

Een huiszoeking bevestigde die vermoedens, want er werd 180 gram cocaïne, 7.300 euro cash, verpakkingsmateriaal en weegschalen aangetroffen. Uit het onderzoek op de gsm's bleek ook dat hij de voorbije vijf maanden gemiddeld 450 contacten per dag had gehad.

Dave D.R. bekende dat hij sinds de zomer van 2011 terug aan het dealen was, tot zelfs 200 gram per week. Hij had met de opbrengst de BMW gekocht, een duur horloge en een Versace-jas. Miloda A. was op de hoogte van de activiteiten van haar vriend en had geld naar haar familie in Marokko opgestuurd.

http://www.gva.be/regio-antwerpen-noord/brecht/twee-jaar-...

18:54 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.