10-12-12

Verhoogd politietoezicht

imagesCA716NZN.jpgDe lokale politie Voorkempen zal vanaf vandaag 2 extra politiemensen op pad sturen om verhoogd toezicht te houden in en rond de winkels en handelszaken in de gemeenten Brecht, Malle, Schilde en Zoersel. Naar analogie met de voorbije jaren, wil de lokale politie Voorkempen ook dit jaar weer extra inspanning leveren om potentiële winkeldieven af te schrikken en te vatten.

Niet alleen de kerstperiode, maar ook de solden zijn in aantocht. De ideale momenten om koopjes te doen. Zoals steeds brengt dit veel volk op de been en bijgevolg veel geld in omloop. Wees voorzichtig, want het is ook de periode waarin dieven gebruik maken van de drukte en onoplettendheid van winkelaars en winkeliers. Alle winkels en handelszaken kunnen immers een verhoogd doelwit vormen voor het plegen van grote en kleine diefstallen.

Daarom zal de lokale politie Voorkempen, naar analogie met de voorbije jaren, een extra inspanning leveren en specifieke toezichten organiseren. Vanaf vandaag tot en met zaterdag 5 januari 2013 zal de lokale politie Voorkempen sterk toezicht houden in en rond de winkels en handelszaken in de gemeenten Brecht, Malle, Schilde en Zoersel. In die periode worden er naast de reguliere interventieploegen dagelijks twee extra politiemensen ingezet om dit specifiek toezicht uit te voeren.

De lokale politie Voorkempen vraagt iedereen om extra waakzaam en voorzichtig te zijn en bij het zien van verdachte handelingen, personen of voertuigen onmiddellijk de politie te verwittigen via het nummer 03 385 16 16.

http://www.brecht.be/Nieuwsartikels/tabid/869/articleType...

18:39 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.