27-12-12

Sint-Lenaarts: nieuwe ontwikkelingen dorpscentrum en uitbreiding recreatie Kraaienhorst

nieuws-20-2.jpgOp de gemeenteraad van november werd een nieuw RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) voor een gedeelte van het centrum van Sint-Lenaarts en uitbreiding van de recreatie op de Kraaienhorst voorlopig vastgesteld. Binnenkort volgt over deze plannen een openbaar onderzoek.

Wat houdt dit RUP juist in?

  1. Het eerste deelplan bestaat uit de gronden gelegen tussen de Dorpsstraat – parking voetbal, achterkant woningen van de Houtstraat, de recreatieve zone van de Pothoek en het kerkhof. De bedoeling is deze zone om te vormen van recreatiegebied naar een zone voor openbaar nut. Hier is nu o.a. het stadion van K.F.C. Sint-Lenaarts gevestigd.
  2. Een tweede deelplan omvat de recreatiezone van de Kraaienhorst, met een uitbreiding richting Mallebaan, in het verlengde van de huidige ruiterhal.
  3. Het derde deel bestaat uit een voormalige recreatiezone aan de Kloosterakkerweg, die wordt herbestemd als recreatiegebied.

Het doel is de infrastructuur van K.F.C. Sint-Lenaarts te bundelen op de Kraaienhorst (B), waar nu reeds de jeugdvelden zijn gevestigd.

http://daandeveuster.be/nieuws/20/sint-lenaarts-nieuwe-on...

19:05 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.