25-01-13

Welzijnsdienst Brecht organiseert complimentenfuif

naamloos.png

De welzijnsdienst van de gemeente Brecht werkt al verschillende jaren samen met de gemeenten Malle, Schilde, Zandhoven, Wijnegem, Schoten en Zoersel rond geestelijke gezondheid. Onder het mom ‘fitter in je hoofd, het kan!’ organiseren zij samen heel wat leuke activiteiten die kaderen binnen de ruimere, Vlaamse actie ‘fit in je hoofd, goed in je vel’, die op haar beurt jong en oud aan de hand van tien stappen ertoe wil aanzetten zich goed te voelen. Enkele van deze stappen zijn ‘beweeg’, ‘probeer eens iets nieuws’ en ‘reken op vrienden’. Die stappen gecombineerd mondden uit in een dansnamiddag voor senioren in de Toverfluit, en dit op vrijdag 25 januari om 14.00 uur.

 

programma

Om 14.00 uur zal het live-orkest ‘Enjoy’ het beste van zichzelf geven om de dansnamiddag op gang te trekken. Iets na 14.00 uur komt kersvers Zoersels ocmw-voorzitter en schepen Katrien Schryvers alle deelnemers aanmoedigen om de benen te strekken en hen oproepen elkaar eens een extra compliment te geven.

 

iets voor jou?

Wil je graag andere senioren uit de buurt en omgeving leren kennen? Hou je van een leuke babbel, een dansje, een goede pint en wil je graag wat extra sociale contacten? Dan is deze dansnamiddag ongetwijfeld iets voor jou! Schrijf je nog op de valreep in via 03 2980 0 00 (Anke Smolders of Erik Fuhlbrügge) of via welzijn.wereld@zoersel.be. Deelname is gratis (consumpties te betalen). Veel plezier!   http://www.brecht.be/Nieuwsartikels/tabid/869/articleType...

08:20 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.