29-01-13

Sportief Brecht voorjaar 2013

images200.jpg

Nog niet begonnen aan je sportieve voornemens? Dan is dit de ideale moment, want de gemeentelijke sportdienst organiseert verschillende sportieve lessenreeksen. Hiertussen vind je zeker iets dat jij wil doen!

In februari/ maart 2013  starten weer een aantal nieuwe lessenreeksen voor volwassenen en senioren, waaronder drie reeksen Sport Overdag: je hebt de keuze uit BBB, stretching of circus workshops. Sport Overdag betekent een wekelijks sportuurtje voor elke volwassene die wel te vinden is voor een portie beweging en waarbij ook sociaal contact een belangrijke rol speelt!

Je werkt overdag en kan dus niet deelnemen aan het aanbod van Sport Overdag? Geen probleem, want ook de enorm populaire lessenreeksen Start-to-Run staan ook weer op het programma in het voorjaar. Er start een reeks voor beginners en eentje voor de gevorderden. Ook is er een gloednieuwe sportieve lessenreeks capoeira op maandagavond of start to kick op woensdagavond, een actieve workout om de dagelijkse stress eruit te zweten. Daarnaast komen ook weer de 50-plussers aan bod. Voor hen staat seniorobics op het programma. Elke week kan je proeven van conditieoefeningen, spieroefeningen en lenigheidoefeningen, gebracht op leuke muziek. Door op een aangename en goed te volgen manier les te geven, hopen wij weer vele sportieve 50-plussers te kunnen begroeten. Ook kan je kiezen voor de reeks 50+ petanque, elke week (10 weken lang) kan je op donderdag alle truckjes van het gezellige jeu de boule aanleren, zowel de theorie als de praktijk van deze sport komen aan bod. Daarnaast is er natuurlijk tijd voor een babbeltje en een drankje. Echt sportelen dus!

Ben je dus in het verleden nooit echt sportief geweest, maar vind je het de hoogste tijd om iets te doen aan je fysieke conditie; of heb je omwille van een bepaalde reden (kwetsuur, …) al een tijdje niet meer aan sport gedaan en ben je er nu terug helemaal klaar voor; of ben jij het type dat liefst elke dag sport? Iedereen is welkom op de lessenreeksen van de sportdienst!

Voor meer informatie over deze lessenreeksen, startdata, prijzen en inschrijvingen kunt u terecht op de gemeentelijke sportdienst van Brecht via het nr. 03/660.28.30 of mail naar sportpromotie@brecht.be. Ook op onze website www.sportiefbrecht.be  kan je heel wat informatie vinden.

Voor een aantal lessenreeksen is het aantal inschrijvingsplaatsen beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven! 

20:57 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.