30-01-13

Patrick Anthonissen is voorzitter Unizo-Brecht

id396266-wf-380758-14-jpg-664x496.jpg

Unizo-Brecht heeft met Patrick Anthonissen (43) een nieuwe voorzitter in opvolging van Leo Meeussen, die aftreedt als voorzitter maar nog wel bestuurslid blijft. Anthonissen is al zeventien jaar lid van de Unie van Zelfstandige Ondernemers.

Leo Meeussen (62), die jarenlang Flash Boetiek op de Biest in Brechtcentrum heeft gerund, houdt nu ook het voorzitterschap van Unizo- Brecht voor bekeken. "Het is tijd dat jongere mensen de fakkel overnemen, maar ik blijf wel bestuurslid.

Op mijn medewerking kunnen ze dus nog altijd rekenen", sprak Meeussen (62) na de hulde die hem werd gebracht tijdens de recente algemene vergadering van Unizo-Brecht.

Grote uitdagingen

De gewezen voorzitter oefende die taak 32 jaar uit en is intussen ook al 40 jaar bestuurslid. "De groep bij elkaar houden en originele acties, zoals de jaarlijkse paasmarkt, op touw blijven zetten, zijn de grote uitdagingen voor de toekomst. Maar ik heb alle vertrouwen in mijn opvolger", sprak Meeussen.

Patrick Anthonissen, die al 17 jaar lid is van Unizo waarvan drie jaar in het bestuur, wil het aanspreekpunt zijn van alle middenstanders in Brecht-centrum en Overbroek.

"Momenteel zijn 140 leden aangesloten en hun aantal kan nog uitbreiden met de nieuwe ontwikkelingen die op til zijn. Zo is de komst van winkels die afhankelijk zijn van een keten niet meer te stuiten. We staan daar niet afkerig tegenover, we moeten hen alleen op dezelfde lijn zien te krijgen", vindt de nieuwe voorzitter.

Winnaars eindejaarsactie

Tijdens dezelfde vergadering werden de winnaars van de eindejaarsactie bekendgemaakt. Jos Willems uit Sint-Antonius-Zoersel won de hoofdprijs: een auto. Hij krijgt een Toyota dankzij een aankoop bij slager Van Ballaert. Daarnaast gingen zeven setjes aankoopcheques ter waarde van duizend euro naar: Stefaan Wouters (Wuustwezel); Louisa Nagels (Sint-Job); de familie Schenck, Francine Wilmssen, Dorien Van Dijck, Victor Lenaerts en Kevin Beckers.

22:09 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.