31-01-13

Trendy salon Bobhead geeft ook bijscholing aan kappers

trendy-salon-bobhead-geeft-ook-bijscholing-aan-kappers-id3942460-620x400.jpgRobby Osselaer en zijn vrouw Sofie Schrauwen openden zopas hun nieuwe kapperszaak Bobhead aan de Beukenlei 20a in Sint-Job (Brecht). Speciaal daarbij is dat er naast een trendy kapsalon ook een kappershogeschool is gevestigd.

Het paar zit zes jaar in het kappersvak in Dendermonde, waar Bobhead al een eerste vestiging heeft. Het team werkt al jaren op hoog niveau binnen de kapperswereld en behaalde verscheidene prijzen. In december 2012 won Bobhead op de Hairdressers Awards Benelux in het Château du Lac in Genval drie van de negen titels: young hairdresser of the year, hairdresser of the year in West- en Oost-Vlaanderen en alternative hairdresser of the year.

Bobhead mikt in Sint-Job op een modebewust publiek, waartoe ook kinderen en jongeren behoren. Op hetzelfde adres, achteraan het kapsalon, is een kappershogeschool gevestigd. "We geven onze know how qua vaktechniek en management door aan gediplomeerde kappers via bijscholingen, met daarbij aandacht aan de nieuwste trends, zodat ze up-to-date blijven", zegt Sofie.

Bobhead, Beukenlei 20a, 2960 Sint-Job, 03.293.39.63, www.bobhead.be

JAN VORSSELMANS

http://www.gva.be/regio-antwerpen-noord/brecht/trendy-sal...

20:15 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.