'ls aftredend voorzitter moest ik 2/3 van de stemmen halen. Door dit resultaat bevestigen de leden dat ons werk van het laatste jaar geapprecieerd wordt. Ik zal me daarom ook de volgende jaren voor 100% inzetten voor deze N-VA afdeling en, vooral, voor de inwoners van Brecht', zegt Bruno Bellens.

Bestuur

Julien Calander werd verkozen als ondervoorzitter en daarnaast werden nog volgende N-VA leden met een meerderheid van de stemmen verkozen als bestuurslid: Jos Bennenbroek, Roger Hertogs, Luc Swinnen, Kelly Van Looy en Hans Verbeeck.
Als N-VA gemeenteraardslid en OCMW- raadslid maken volgende leden automatisch deel uit van het N-VA bestuur: Sven Deckers, Kris Geysen, Rudi Matthé, Mieke Michiels, Eline Peeters, Joziena Slegers, Bart Van De Mierop, Sven Vandeneijnde, Ben Van Riel en Ingrid Van Tichelt.

Intussen vonden ook de verkiezingen voor het kernbestuur plaats. Naast Bruno Bellens (voorzitter) en Julien Calander (ondervoorzitter) maken hier ook volgende personen deel van uit: Kelly Van Looy (secretaris), Jos Bennenbroek (penningmeester), Joziena Slegers (ledenverantwoordelijk), Sven Deckers (verantwoordelijke jongerenwerking), Ben Van Riel (verantwoordelijke evenementen) en Hans Verbeeck (communicatie- en websiteverantwoordelijke).

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BL...