21-03-13

Werken in Brugstraat ergernis in Sint Job

19:18 Gepost door De redactie in politiek nieuws | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Wegeniswerken in de brugstraat,moest bebeuren,maar ga is even langs deomleiding, in de Ebeslaan, te voet of per fiets, ze rijden je broek uit, in Dremelheidebaan wanen ze zich op de E19 autostrade .. gaaz geve .... !!!!

Gepost door: Bresselers Paul | 25-03-13

Reageren op dit commentaar

Beste Mr Brusselers,

Ook dat heb ik aangekaart bij Mr De Burgemeester, maar zijn antwoord was daarop dat het plaatsen van borden geen garantie is dat de weggebruiker trager zou rijden...

En volgens hem hebben wij (de bewoners uit de omleiding) geen RECHT om te klagen, want de werken zijn niet voor onze deur !

Gepost door: sandra De Cauwer | 25-03-13

Reageren op dit commentaar

Het is niet alleen langs de omleiding dat er te snel wordt gereden. Ook in het reeds vernieuwde deel van de Brugstraat is dit het geval. En daar is het momenteel nog altijd PLAATSELIJK VERKEER, wat de meeste automobilisten schijnen te vergeten. Mijn zoon is maandagavond aangereden toen hij onze oprit afreed. De auto die hem heeft aangereden was op het moment dat mijn zoon vertrok ter hoogte van de Carrefour. Wij wonen recht tegenover Coiffeur Luc. Onze auto is de hoogte ingevlogen, over de borduur (20 cm hoog) die hij niet heeft geraakt en stond geparkeerd op het fietspad voor onze deur. De auto die hem heeft aangereden stond stil voor de appartementen van dagbladhandel Bijl !!! Van enige remsporen op de baan is geen sprake. 1 nacht hospitaal en een zware hersenschudding. Voor onze deur is het zone 30, maar er wordt hier ook geracet alsof het een autostrade is ! Dit zal het laatste accident nog niet zijn in de Brugstraat !

Gepost door: E.M. | 27-03-13

Reageren op dit commentaar

Beste EM,
ik heb dit gezien,ik kwam van de Carrefour toen ik mensen de Brugstraat zag KEREN... ik zei nog tegen mijn partner, alle nu gaan ze die lelijke beton nog poetsen ook... tot ik dichter kwam en een auto op het fietspad zag staan, volledig ingedeukt, en idd, aan Lucy bijl stond een andere (zwarte) auto..
Het is ONVOORSTELBAAR hoe er gereden wordt in de straten van St Job.
Deze morgen was ik weeral wakker rond half zes, door het razende verkeer... dat de politie maar eens komt staan daar, ze kunnen parkeren in de Pallieterlaan, ze gaan hun kas nogal spijzen dan !!!!!

Gepost door: sandra De Cauwer | 27-03-13

Reageren op dit commentaar

Met het nodige ongenoegen met die werken in de Brugstraat,moet gebeuren,maar in de Ebeslaan & Dremelheidebaan wordt harder gereden dan in Brugstraat zelf, nogmaals GAAAZZZZZ GEVEN !!!!

Gepost door: Bresselers Paul | 28-03-13

Reageren op dit commentaar

Normaal zouden de Brugstraat fase 3 op 30 april open gesteld worden ,deze is nog niet de helft af , al twee maand zijn de klinker leggers met twee mensen aan het werk .en vandaag op 29 april maar met één man .En dan durven ze beweren dat dit aan het slechte weer ligt .Een schande is het , einde maart hadden ze 29 werkdagen bij gekregen die zijn nu ten einde en nog is er de helft niet klaar .IK heb horen zeggen dat de klinkerleggers het werk stilleggen als de straat morgen word opengesteld .WEERAL vertraging .

Gepost door: van den bosch erwin | 29-04-13

Reageren op dit commentaar

Brugstraat een van de grootste steden in Nederland ondergaat een totale lappendeken. De overstromingen, die in de stad enkele maanden plaatsvonden rug, veroorzaakt grote schade aan. De renovatie werkzaamheden zijn er op volle gang. Bedankt voor het delen van dit nieuws.

Gepost door: microneedling | 18-03-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.