27-03-13

Werken Brugstraat

2061097-66efd6deb0ea6e5f009197029eb8ac51.jpg

Door het winterse weer en enkele onvoorziene omstandigheden in de afgelopen weken, duren de werken in fase 4 tot onze spijt langer dan voorzien. Ter hoogte van het kruispunt Brugstraat – Renlaan waren extra aanpassingswerken nodig omdat verschillende nutsleidingen in de weg lagen voor de aanleg van de nieuwe riolering. Daarnaast bleek een deel van de bestaande riolering dat behouden en gerenoveerd zou worden, in zo’n slecht staat dat dit volledig heraangelegd moest worden.

 

Hierdoor schuift het einde van de werken in de Brugstraat op. De aannemer legt momenteel de  nieuwe voetpaden verder aan en werkt aansluitend de rijweg af. Eind april kan de zone vanaf het kruispunt met de P. Benoitlaan tot voor het kruispunt met de Vaartlaan – Ebeslaan terug opengesteld worden voor het verkeer en zijn de werken in fase 4 volledig klaar.

 

Nadien resten enkel nog de werken ter hoogte van het pompstation aan het Max Wildiersplein en het kruispunt Kattenhoflaan – Sportveldlaan (fase 5). Deze werken starten, als het weer het toelaat, op 15 april  en veroorzaken geen hinder voor het doorgaand verkeer. Eind mei zullen ook deze werken volledig af zijn.

Meer info over de werken in de Brugstraat vind je op onze website op de pagina's wegenwerken

Voor vragen in verband met leveringen aan huis, ziekenvervoer of andere praktische vragen kan u contact opnemen met dhr. Guy Van den Broeck, werftoezichter van Aquafin, op het gsm-nummer 0486 64 29 67. Aannemer en werftoezichter zijn ook dagelijks op de werf of in de werfkeet op het Max Wildiersplein aanwezig. Bij noodgevallen kunt u buiten de werkuren en in het weekend terecht op het gratis noodnummer: 0800 16 603.

23:55 Gepost door De redactie in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.