07-04-13

Bokes in 't Park Biopicknick & Biomarkt

images.jpg

Op zondag 2 juni 2013 valt er heel wat te beleven in en rond het Gemeentepark in Brecht:

·       Biopicknick

Deze dag hoef je niet te koken. Wij stellen een lekkere en gezonde biomaaltijd voor je samen. Alles wat je hoeft mee te brengen is een picknickdeken en leuk gezelschap. Omdat we dit evenement afvalarm willen houden, vragen we ook om zelf een bord en bestek mee te brengen. De afwasbadjes staan al klaar! Deze supergezellige picknick wil je echt niet missen, schrijf daarom snel in via peter.budts@brecht.be of 03 660 25 69. Inschrijven kan tot 16 mei. Op 2 juni meld je je tussen 12.00 en 13.00 uur aan bij de gemeentelijke infostand in het park. De prijs bedraagt 10 euro voor volwassenen, 6 euro voor kinderen tot 12 jaar.

·       Biomarkt

 

Op verschillende infostandjes kan je lekkere biologische en lokale of Fair Trade producten terugvinden, die gemaakt zijn met respect voor mens en natuur.

Tussen 12.00 en 18.00 uur kan je een vrij bezoek brengen aan deze infomarkt.

 

·       Open-tuindag gemeentelijke kringlooptuin

In 2013 vieren we 15 jaar compostmeesterwerking in Brecht. In deze tijdspanne hebben de compostmeesters de vervallen tuin van Couvreur omgevormd tot een juweeltje van een biologische kringlooptuin. Tijdens een rondleiding leert compostmeester Guy Augustijns je graag een heleboel tips en trics rond kringlooptuinieren. De tuin ligt in de Mudeausstraat, tegenover het park en is vrij toegankelijk tussen 10.00 en 18.00 uur.

·       Doorlopend kinderanimatie door Trashbeatz en muzikale omlijsting door Nittio.

http://www.brecht.be/LEVENWELZIJN/Biomarkt2013/tabid/2488/language/nl-BE/Default.aspx

07:09 Gepost door De redactie in Activiteitenkalender | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.